top of page

Wij zoeken extra trainers


Dit seizoen mogen we bij de U10 en U11 veel nieuwe spelertjes verwelkomen. Om elke speler de aandacht te geven die hij of zij verdient, zoeken we een extra coach.

Vind jij het ook belangrijk dat elke jongere een eerlijke kans krijgt om het voetbalspelletje te ontdekken? Geloof je immers net zoals ons dat elke jongere over talenten en vaardigheden beschikt, hoe bescheiden ook? Deel jij onze gedrevenheid om elke jongere beter te maken, ook op gewestelijk niveau? Heb jij ook die energie om jongeren een plezante tijd te bezorgen, zowel op als naast het voetbalveld?


Aarzel niet en stel je kandidaat.


Ik heb geen ervaring. Ben ik welkom? Uiteraard! We bieden zeker ook een eerlijke kans aan beginnende jeugdtrainers. Het belangrijkste is een positieve ingesteldheid en de wil om zelf te blijven leren en groeien.


Ik heb geen diploma. Gaat dit wel lukken? Natuurlijk! Je krijgt de nodige ondersteuning van coördinatoren die wel gediplomeerd zijn.


Waar kom ik terecht? Bij een sfeervolle voetbalvereniging, die beschikt over vernieuwde accommodatie en jaarlijks investeert in kwalitatief oefenmateriaal, en die mij waardeert voor de bijdrage die ik lever.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page